در ایران و سایر نقاط دنیا که مناطقی سردسیرتر دارند از روشهای تیزابی جهت تسریع در تهیه خشکبار استفاده می شود. با استفاده از ترکیبات HNO3+3 HCl (نیتریک اسید و یا کلرئیدریک اسید) می توان خیلی سریع به خشک کردن محصول پرداخت.
اینکه عده ای زمان کافی جهت تهیه خشکبار ندارند و اقلیم سردتری دارند باعث شده تا از پیشرفتهای علم شیمی استفاده کنند و ترکیبات تیزاب خیلی به آنها کمک کرده است.
این ترکیب با فعالیت شیمیایی گرمادهی که دارد موجب می شود تا آب میوه به سرعت خشک گردد. میوه هایی چون آلو و کشمش به وفور به این روش خشکبار می شوند.
بهترین ارقام آلو تیزابی ایرانی را می توانید بصورت عمده خریداری کنید. البته که این شیوه در مناطق محلی و شهرستان های مختلفی انجام می گردد. جهت ارتباط با این مناطق و محصولاتشان همکاران ما در خدمتگذاری آماده اند.