بهترین ارقام آلو جهت طعم دادن به خورشت های ایرانی استفاده می شوند. در واقع یکی از بهترین انتخاب ها برای طعم طبیعی دادن به غذا استفاده از ارقام آلو خورشتی می باشد. به جای استفاده از انواع سس ها یکبار با طبخ آلو در غذا تفاوت را احساس کنید.
هر ساله مقادیری بالغ بر ده هزار تن آلو بصورت خورشتی فراوری و در ایران نگهداری می شود. طبع مردم ایران هنوز هم به نوعی است که در خورشتهایی چون آلو مسما، فسنجان، بادمجان، قیمه، مرغ و … از انواع آلو خورشتی استفاده می کنند.
بهترین ارقام آلو در خورشتی را می توان شوغانی، بخارا و حسنی نام برد. البته این ارقام نام های محلی همان آلوهای بلک استار و گلدن می باشند.
پس از پوست گیری و خشک کردن پیش آفتاب و یا صنعتی این آلو با داشتن درصدی رطوبت آماده مصارف خورشتی است. رنگ زرد و طعم ملس این آلو بهترین تقاضا را در بازار دارد. اگر طعم ترش می پسندید علاوه بر استفاده از آلو حسنی پیشنهاد میکنیم ارقام آلو خورشتی جنگلی یا همان گوجه سبز را نیز امتحان کنید.
اما اگر مطلوب شما طعم آلو و شیرینی آن است بهتر است ارقام بخارا و شوغان را استفاده نمایید.