آلو خورشتی که هر ساله در ایران تولید می شود آوازه بسیاری دارد و بسیاری از کشورهای آسیای میانه، آسیای شرقی، اروپا و … نیز به خریداران آن تبدیل شده اند. مصرف آلو خشک خورشتی در غذاهای سنتی ایرانی نیز رواج داشته است و هنوز هم بسیاری از مردم می دانند که مصرف مداوم آلو و فراورده های آن به خاطر داشتن پتاسیم موجب تقویت سیستم ایمنی و همچنین بهبود عملکرد دستگاه گوارش در دفع می شود. آلو خورشتی در انواع طلایی است که بیشتر جذابیت دارد و بسیاری از مردم نیز هستند که خرید آلو را به صورت فله ترجیح می دهند.بهترین انواع آلو خورشتی را باید آلو بخارایی دانست چرا که طعم آلو بخارا و سایز آن مناسب ترین در بین نژادهای آلویی است.
منبع: سایت آلو خشک ایران