از ارقام پر طرفدار بازار میوه آلو شابلون می باشد. نام لاتین آن PRUNSSALICINA و در ایران معروف به شابلون است که از گونه آلوهای اروپایی (PRUNUS DOMESTICA) محسوب می گردد. بیشترین مصرف آن در بازار میوه و بصورت تازه است چرا که از طعم شیرینی برخوردار است و معمولا گوشت زیادی دارد. به دو نوع اختری (پیش رس) و کالیفرنیا در ایران موجود می باشد. معمولا نوع اختری چون زودتر برداشت می شود بیشتر روانه بازار میوه می شود؛ چنانکه آلو کالیفرنیا مناسب خشکباری و فراورده هایی چون لواشک و چیپس آلو می باشد.
خواص درمانی آلو شابلون
کسانی که از بیماری های دیابتی رنج می برند و همواره در حصرت قندی جات هستند بهتر است از قند جایگزین آلو شابلون خشک بهره ببرند. در فصول سرد سال بسیار لذت بخش است که از این آلو استفاده کنید. همچنین منبع غنی از پتاسیم می باشد. باکتری هایی که در روده نقش هضم بهتر و موجب تحریک روده می شوند از فیبر آلو بخوبی تغذیه می کنند. پس اگر از مشکلات گوارشی و یبوست رنج می برید از مصرف تازه و فراورده این واریته آلو غافل نشوید. بدن انسان به مقداری آهن جهت توانمندی و استقامت نیاز دارد؛ افرادی که خیلی زود احساس خستگی به آنها دست می دهد از کمبود آهن رنج می برد. آلو شابلون با مقادیر قابل توجهی ویتامین c که دارد موجب می شود تا جذب آهن در بدن بخوبی انجام شود.
فروش بهترین های این واریته هر ساله حجم زیادی از معاملات در حوزه آلو را شامل می گردد.