همانطور که هر ساله ایران موقعیت جغرافیایی مناسبی برای پرورش انواع میوه های درختی است، تولید فراورده های خشکباری آن نیز به همان نسبت رونق می یابد. آلو یکی از بهترین گزینه ها برای خریداران انواع محصولات خشکبار است. پر کاربردی مصارف آلو در انواع خورشتی، آجیلی، تهیه کنسانتره، لواشک و … موجب شده است تا تولید و فروش عمده انواع آلو خشک چه به صورت تیزابی و چه به صورت آفتابی از حاشیه سود خوبی برخوردار باشد. آلو شابلون سانتاروزا که در کنار آلو شابلون کالیفرنیا از انواع واریته هایی است که در ۵ سال گذشته رشد تولید بسیار خوبی داشته است.
انواع آلو خشک خورشتی و همچنین ترشک ها از آلو سانتارزا قابل تهیه هستند. طعم ترش و شیرین آن زمانی که با پوست خشکبار می شود جذابیت خاصی به آن داده است.