آلو خراسان در طعم های خوشمزه ترش و غالباً شیرین هر ساله در این مرکز به صورت عمده جهت تجارت داخلی یا خارجی عرضه می گردد.
تجارت عمده انواع ارقام آلو خوشمزه همیشه به صورت عمده و گسترده انجام می شود. خراسان از بهترین مناطق تولید آلو در کشور است. صادرات عمده آلوهای درختی خراسان به کشورهای اطراف، از رونق بسیار خوبی برخوردار است، چرا که آلوهای استان های سه گانه خراسان از کیفیت بالا و طعم گوارایی برخوردارند و ظاهر آنها نیز زیباست. آلوهای این مناطق از ارقام متنوع سیاه، زرد و قرمز و حتی سبز ترش می باشد که در انواع واریته های دامسونز، کالیفرنیا، شابلون پیشرس و دیررس، استنلی، کهربایی، یلو اگ و … از طریق بازرگانی شناسایی و عرضه می گردند.
استقبال از این آلوها همیشه به خوبی صورت می گیرد. آلو به خاطر خواص دارویی و درمانی بیشماری که دارد، همواره توسط کارشناسان تغذیه، توصیه به مصرف روزانه می شود. حتی در فصولی از سال که آلو تازه کمتر موجود می باشد، می توان ارقام آن را به صورت خشکباری مصرف نمود.