آلو خشک فله در انواع مختلف به روش سنتی و صنعتی در نیشابور تولید می شود و به صورت فله ای نیز می توان آن را خریداری کرد.
آلو باید صد در صد خشک شود تا به مرور زمان و بعد از گذشت یک تا دو ماه رطوبت موجود در آن سبب فاسد شدنش نگردد. اما خیلی از افراد دوست دارند تا ارقام مختلف آلو را به صورت کمی نمدار، ترش و یا شیرین مصرف نمایند.
از این رو مراکز فروش این میوه، آلو خشک را نیز به سفارش مشتریان تولید می کنند و به صورت فله در اختیارشان قرار می دهند. البته بسته به نوع ساختار شرکت همکار، می توان از شرایط مختلف پکینگ های ۱۰، ۲۰ و ۳۰ کیلویی جهت بسته بندی استفاده کرد.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]