آلوی تازه در ارقام مناسبی یافت می شود و برای انواع خورشت ها و غذاهایی که در آنها از آلو استفاده می شود آلو بخارایی انتخابی مناسب می باشد.
آلوی تازه ارقام گوناگونی دارد و برای خشک کردن نیز می توان از انواع ارقام آلو استفاده کرد و هر اندازه کیفیت این میوه تازه بالاتر می رود محصول نهایی آن نیز باکیفیت می شود و الو خشک حاصل از ان نیز مرغوب تر می شود. می توان انواع آلوی تازه و خشک را برای پخت استفاده کرد اما عموما ارقام آلو زرد به عنوان آلو بخارایی پس از خشک کردن در غذا استفاده می شوند و طعمی مناسب خواهند داشت. مرغوب بودن انواع میوه های تازه ای که از آنها میوه خشک قرار است تهیه شود مهم می باشد و بر کیفیت نهایی میوه خشک حاصل از آن موثر است. انواع آلوی تازه به صورت تازه خوری استفاده می شوند و اغلب از میوه تازه آلو برای غذا استفاده نمی شود.
آلو تازه و ارقام خورشتی
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
پارس فراور
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09120798198 | ||
شماره تماس دفتر مرکزی: 02128428198 | ||
شماره تماس بازرگانی و فروش: 02634436353 | ||
آدرس اینستاگرام: parsfaravargp@ | ||
آدرس کانال: parsfaravargp@ | ||
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com | ||
آدرس دفتر فروش: کرج - گوهردشت - بلوار رستاخیز - بعد از سیزدهم - ساختمان البرز طبقه 2 - واحد 4 | ||
آدرس فروشگاه: استان البرز، کرج، ابتدا جاده محمدشهر، بازار عمده فروشان پاسارگاد، غرفه خشکبار روستائی |