آلو بخارایی را به نام آلو خشک می شناسند. عده ای آلو خورشتی را آلو بخارایی می نامند. عده حتماً آلویی که رنگ طلایی دارد را با نام آلو بخارایی می شناسند و عده ای دیگر آلو بخارا را با نام آلو بخارایی می شناسند و عده ای هر آلویی را با نام آلو بخارا می شناسند! جای تعجب ندارد آلویی که پوست گیری و خشک می شود قابل تشخیص نباشد. اما جالب است بدانید آلو بخارایی یکی از واریته های آلو سیاه است که شکل میوه تازه آن گرد است که پس از طی پروسه های پوست گیری به شیوه های آفتابی و تیزابی به خشکبار تبدیل می شوند و به صورت ویژه به فروش می رسند. البته که انواع آلو بخارایی در پایتخت آلو ایران یعنی نیشابور تولید می شود اما شهرهای دیگری مانند قزوین، زنجان، استان های البرز و آذربایجان شرقی و غربی تولید کنندگان عمده این واریته از آلو هستند.
منبع: سایت آلو خشک ایران