آلو طلایی دارای انواع مختلف و خواص زیاد می باشد. این محصول در مراکز مخصوصی تولید و به صورت عمده عرضه می شود و برای خرید این آلوی خوش طعم می توانید به فروشگاه ها مراجعه کنید.
آلو میوه ای تک هسته ای است که انواع مختلفی از آن در جهان وجود دارد که تفاوت آن ها در ظاهر و رنگ و اندازه آن ها است.
معروف ترین نوع آلو، آلو طلایی نام دارد و بسیار آبدار می باشد، ولی بقیه آلوها درصد آب کمتری دارند.
آلو های طلایی از قلمه زدن آلوچه و آلو بخارا به وجود می آیدو به همین دلیل است که آلو طلایی ظاهر و طعمی شبیه به آلوچه دارد.
آلو طلایی بخاطر خاصیت های زیاد و خوش طعم بودن آن طرفداران زیادی دارد.
انواع آلو طلایی
- آلو حاج حسنی
- آلو شوقانی
- آلو طلایی
- آلو شمس
- آلو رسمی
اجزای میوه آلو های طلایی
آلو طلایی میوهای است، کوچک، گرد و پوست آن قابل خوردن است. رنگ گوشت این میوه با پوست آن یکی است. طعم آلو طلایی ترش و شیرین می باشد.
این میوه در اطراف هسته ای رشد میکند. این میوه بسیار شگفت انگیز است، زیرا وجود رنگهای مختلف در این میوه نشان دهنده آن است که انواعی از ترکیبات طبیعی با اثرات آنتی اکسیدانی در آن وجود دارد.
خواص آلو طلایی
- سلامت بدن
- کاهش فشارخون
- محافظت بدن در برابر سرطان
- سلامت قلب
- درمان بیماران دیابتی
- ضد پیری
- مفید برای بینایی و پوست، به دلیل وجود ویتامین A
- خواص آنتیاکسیدانی
- پیشگیری از عفونتهای مجاری تنفسی، به دلیل وجود ویتامینC
- تقویت کننده بدن، به دلیل وجود ویتامین B و مواد معدنی
- سلامت اعصاب
- تسکین یبوست و سلامت رودهها
- درمان هموروئید
- مصرف برگ و مغز آلو طلایی، کرم کش است.
- جوشانده ی آلو طلایی تهیه شده برای ناراحتی های ورم گلو، ورم لوزه و تقویت لثه ها مفید است. نوشیدن آب آلو، دفع کننده کرم های معده است.
به دلیل خواص بی نظیر آلو طلایی، بهترین گزینه برای بیماران است و مصرف این میوه ها افراد شاداب می کند.
مضرات آلو
- مصرف میوه آلو های طلایی، به علت آنکه پوست آنها کنده نمیشود باعث دل درد به ویژه در کودکان می شود.
- به علت سم زدن درخت این میوه، حتما قبل از خوردن، آن را بشویید.
خرید عمده آلو های طلایی
برای خرید عمده آلو های طلایی میتوانید به مراکز تولید و پخش آن مراجعه کنید. این مراکز آلو های طلایی را در بسته بندی های متنوع و مناسب قرار می دهند و بین فروشگاه ها توزیع می کنند.
آلو ارزش تغذیهای فراوانی دارد. این میوه را به صورت تازه و هم درون انواع خوراک می توان استفاده کرد.