صادرات آلو خشک با بهترین کیفیت در ایران انجام می شود و این کار مستلزم ارتباط تجاری قوی بازرگانی با تأمین کنندگان است تا بتواند حجم های بالا صادرات را تهیه کند.
آلو خشک
آلو خشک در ایران بسیار فراوان تهیه می شود. در شهرستان های استان های خراسان و آذربایجان، البرز، قزوین، فارس و لرستان ارقام بسیاری از آلو پرورش می یابد و به دستان کشاورزان زحمت کش و درخواست مشتریان می تواند تبدیل به آلو خشک گردد.
بیشترین حجم تولید آلو خشک در ایران به استان خراسان و بیشترین سهم برای شهرستان نیشابور می باشد. ارقام آلو کبرایی، حسنی، بخارا، قطره طلا، طرقبه، شمس و .. از جمله ارقام مختلف آلو خشک در این شهرستان می باشد. این آلوها بسیار مناسب اقسام خورشتی می باشند.
اگرچه در شهرستان های مراغه و آذرشهر و … در استان آذربایجان غربی و شرقی نیز ارقام مرغوبی از آلو گلدن و رد به وفور تولید می شوند که از نظر فراوری با پوست خاص آن منطقه می باشد.
صادرات آلو خشک
صادرات آلو خشک در بسته بندی های شکیلی امروزه انجام می گردد. درخواست مشتریان بر نحوه پکینگ و آماده سازی محصول تأثیر گذار است. به نوعی که برای مشتریان صادرات بسته بندی های متنوع ۵، ۱۰، ۳۰ کیلوگرمی آماده سازی می شود. همچنین سفارشاتی که به صورت مستقیم می خواهد به فروشگاه های سایر کشورها ارسال گردد و قصد تغییر بسته بندی بر آن نیست، می تواند محصولات خاک گیری شده و شستشو شود که در جذابتر دیده شدن محصولات آلو خشک با پوست بسیار تأثیرگذار است.
امروزه بازرگانی ها بر اهمیت بسته بندی جذاب پی برده اند و سالهاست که خود را با خواسته مشتریان به روز کرده اند و نام های درخشانی چون پارس فراور به برندهای معتبر تولیدی در بازار میوه و فراورده تبدیل شده اند.