برای خرید آلو بخارا درجه یک آخر فصل باید هزینه بیشتری پرداخت کرد چرا که با توجه به کاهش موجودی محصول آن سال، افزایش قیمت امری است که اتفاق می افتد.
آلو بخارا از جمله محصولات باغی بسیار پر طرفدار در بازار فراورده های میوه ای است. در واقع می توان گفت به اندازه ای که این آلو در بازار فراورده سازی و خشکبار میوه طرفدار دارد، در بازار تازه خوری میوه و تره بار پیدا نمی شود.
آنچه بیشتر در ایران با نام آلو بخارا می شناسند، آلو خشک بخاراست. در واقع به اشتباه تمامی آلو خشک های پوست گیری شده خورشتی را که می توان گفت بیشتر خاص شهرستان نیشابور است، با آلو بخارا یکی می دانند؛ در صورتی که تشخیص تفاوت آلو بخارا از غیر آن واقعاً کار آسانی نیست.
برای آلو بخارا فصل برداشت از اوایل تابستان آغاز شده و تا پاییز ادامه دارد. آلوهایی مانند آلو حسنی، طرقبه، کبرایی، شمس و … نیز در این فصل به همراه آلو بخارا برداشت می شوند. ظاهر تمامی اینها بسیار شبیه به یکدیگر هستند و تنها شناخت از تفاوت نژادهای نهال هایی مانند دامسونز و استنلی و … می توان تفاوت ها را تشخیص داد.
اما فروش آلو خشک بخارا تا پایان زمستان نیز ادامه دارد. فروش عمده آلو بخارا برای کسانی که در این کسب و کار مشغول هستند بسیار سودآور می باشد.