”آلو
سه شنبه , خرداد 1 1403
خانه / آلو خورشتی / تولید انواع ارقام آلو خورشتی مرغوب

تولید انواع ارقام آلو خورشتی مرغوب

بهترین ارقام آلو جهت طعم دادن به خورشت های ایرانی استفاده می شوند. در واقع یکی از بهترین انتخاب ها برای طعم طبیعی دادن به غذا استفاده از ارقام آلو خورشتی می باشد. به جای استفاده از انواع سس ها یکبار با طبخ آلو در غذا تفاوت را احساس کنید.

هر ساله مقادیری بالغ بر ده هزار تن آلو بصورت خورشتی فراوری و در ایران نگهداری می شود. طبع مردم ایران هنوز هم به نوعی است که در خورشتهایی چون آلو مسما، فسنجان، بادمجان، قیمه، مرغ و … از انواع آلو خورشتی استفاده می کنند.

بهترین ارقام آلو در خورشتی را می توان شوغانی، بخارا و حسنی نام برد. البته این ارقام نام های محلی همان آلوهای بلک استار و گلدن می باشند.

پس از پوست گیری و خشک کردن پیش آفتاب و یا صنعتی این آلو با داشتن درصدی رطوبت آماده مصارف خورشتی است. رنگ زرد و طعم ملس این آلو بهترین تقاضا را در بازار دارد. اگر طعم ترش می پسندید علاوه بر استفاده از آلو حسنی پیشنهاد میکنیم ارقام آلو خورشتی جنگلی یا همان گوجه سبز را نیز امتحان کنید.

اما اگر مطلوب شما طعم آلو و شیرینی آن است بهتر است ارقام بخارا و شوغان را استفاده نمایید.

پارس فراور
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120798198
شماره تماس دفتر مرکزی: 02128428198
شماره تماس بازرگانی و فروش: 02634436353
آدرس اینستاگرام: parsfaravargp@
آدرس کانال: parsfaravargp@
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com
آدرس دفتر فروش: کرج - گوهردشت - بلوار رستاخیز - بعد از سیزدهم - ساختمان البرز طبقه 2 - واحد 4
آدرس فروشگاه: استان البرز، کرج، ابتدا جاده محمدشهر، بازار عمده فروشان پاسارگاد، غرفه خشکبار روستائی

مطلب پیشنهادی

بهترین قیمت آلو بخارا خورشتی خرو نیشابور

بهترین قیمت آلو بخارا خورشتی، طرقبه ای و ارقام دیگر خرو نیشابور چیست؟ کدام فروشنده …

دیدگاهتان را بنویسید

بازار آلو ایران