”آلو
شنبه , خرداد 13 1402
خانه / آلو خورشتی / تولید انواع ارقام آلو خورشتی مرغوب

تولید انواع ارقام آلو خورشتی مرغوب

بهترین ارقام آلو جهت طعم دادن به خورشت های ایرانی استفاده می شوند. در واقع یکی از بهترین انتخاب ها برای طعم طبیعی دادن به غذا استفاده از ارقام آلو خورشتی می باشد. به جای استفاده از انواع سس ها یکبار با طبخ آلو در غذا تفاوت را احساس کنید.

هر ساله مقادیری بالغ بر ده هزار تن آلو بصورت خورشتی فراوری و در ایران نگهداری می شود. طبع مردم ایران هنوز هم به نوعی است که در خورشتهایی چون آلو مسما، فسنجان، بادمجان، قیمه، مرغ و … از انواع آلو خورشتی استفاده می کنند.

بهترین ارقام آلو در خورشتی را می توان شوغانی، بخارا و حسنی نام برد. البته این ارقام نام های محلی همان آلوهای بلک استار و گلدن می باشند.

پس از پوست گیری و خشک کردن پیش آفتاب و یا صنعتی این آلو با داشتن درصدی رطوبت آماده مصارف خورشتی است. رنگ زرد و طعم ملس این آلو بهترین تقاضا را در بازار دارد. اگر طعم ترش می پسندید علاوه بر استفاده از آلو حسنی پیشنهاد میکنیم ارقام آلو خورشتی جنگلی یا همان گوجه سبز را نیز امتحان کنید.

اما اگر مطلوب شما طعم آلو و شیرینی آن است بهتر است ارقام بخارا و شوغان را استفاده نمایید.

پارس فراور
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09105518198
شماره تماس دفتر مرکزی: 02128428198
شماره تماس بازرگانی و فروش: 02634483332
آدرس اینستاگرام: parsfaravargp@
آدرس کانال: parsfaravargp@
پست الکترونیکی: parsfaravargp@gmail.com
دفتر فروش: استان البرز، کرج، محله جهانشهر، بولوار جمهوری اسلامی، بعد از کوچه نهم، ساختمان پروتون
فروشگاه: استان البرز، کرج_جاده محمدشهر، بازار پاسارگاد، غرفه d17

مطلب پیشنهادی

بهترین قیمت آلو بخارا خورشتی خرو نیشابور

بهترین قیمت آلو بخارا خورشتی، طرقبه ای و ارقام دیگر خرو نیشابور چیست؟ کدام فروشنده …

دیدگاهتان را بنویسید

بازار آلو ایران