اگر از کسانی هستید که قصد دارید از فروش عمده آلو خوانسار آفتابی مرغوب اطلاعاتی داشته باشید، بهتر است اطلاعات خود در حوزه واریته های آلویی را بیشتر کنید.
آلو خوانسار در ایران جایگاه ویژه ای دارد. شهر خوانسار در استان اصفهان از دیرباز از تولید کنندگان عمده آلو در ایران می باشد. مردم این منطقه هر ساله ارقام بسیاری از آلو زرد منطقه خود را جمع آوری و به شیوه های بیشتر سنتی (آبجوشی و یا تیزابی) آن را به آلو خشک تبدیل می کنند.
آلو غالب منطقه خوانسار از واریته های گلدن اگ می باشد که در مناطقی مانند استان فارس نیز برداشت می شود. غالباً آلوهای مناطق مذکور با پوست خشک می شوند. در دو طعم ترش و نمکی به بازار عرضه می شوند.
همانطور که از مطالب بالا متوجه شدید بیشترین مصارف آلو منطقه خوانسار جهت تهیه خشکبار می باشد. کمتر دیده می شود که این ارقام آلو را جهت مصارف تازه خوری استفاده کنند. چرا که عیار بسیار خوبی دارد و میزان آب میوه در مقابل فیبر آن بسیار پایین بوده که موجب می شود با میزان مشخصی از محصول تازه به فراورده های یبا بریکس بالایی رسید.
فروش این آلو نیز در فصول پاییز و زمستان بسیار پر طرفدار است و می تواند در زمان های سرمای سالیانه مقادیر بسیار خوبی از پتاسیم و ویتامین های A , C را جذب بدن نماید.