آلو که بیشتر به صورت خشک آن طرفدار دارد هر ساله در حجم بسیار بالایی تولید می شود. شهرستان های زیادی در ایران با نام آلو پیوند خورده اند. مراغه در استان آذربایجان شرقی یکی از تولیدکنندگان آلو خشک تیزابی طلایی (گلدن) است. قیمت فروش آن نیز هر ساله تابع عرضه و تقاضا این محصول است. تیزابی کردن یکی از روش هایی است که با توجه به سردسیر بودن مناطقی مانند آذربایجان شرقی و غربی راهگشا شده است که البته باید با دز مشخصی مورد استفاده قرار گیرد. معمولاً آلو خشک هایی که به صورت افراطی خشک می شوند نیز پس از خوردن ۲ عدد موجب سوزش گلو و سرفه می شوند. پس برای خرید با قیمت مناسب بهتر است از بازرگانی های تخصصی ایرانی درخواست همکاری کنید.
منبع: سایت آلو خشک ایران