آیا می دانید چرا ارقام طلایی آلو طرفدار بیشتری دارد؟ می دانستید یکی از بهترین ارقام آلو طلایی در نیشابور تولید می شود و آن را با نام کبرایی در بازاهای شهرهای دیگر به صورت عمده پخش می کنند.
آلو طلایی در تصور عوام آلویی است که زرد رنگ است.
ارقام آلو در دنیا در سه دسته کلی آلو زرد، سیاه و سبز دسته بندی می شوند که البته آلو قرمز را نیز در زمره آلوهای سیاه می توان در نظر گرفت.
البته که از نظر واریته ارقام آلو را به ارقام آسیایی، اروپایی و اخیراً آمریکایی نیز دسته بندی می کنند.
اما آیا تمام آلوهای خشکی که از بازار تیه می کنید واقعاً گلدن هستند؟ در پاسخ باید گفت خیر.
بعنوان مثال بهترین و پر طرفدارترین آلو سیاه که با نام آلو بخارا شناخته می شود، تبدیل به آلو طلایی خورشتی می شود. این ممکن با فراوری مناسب با اتاندارد ملی ایران اتفاق می افتد. چرا که گوشت این آلوها دارای رنگ زرد تا قرمز است، و عده ای نیز با رعایت شرایط استانداردی ارقام طلایی را به بازار عرضه می کنند.
از جمله عمده این فعالیت ها در بازرگانی های خوش نام آلویی ایران مانند پارس فراور ممکن شده است. این مرکز با خرید بهترین ارقام تازه آلویی، آنها را به روش های صنعتی و سنتی فراوری کرده و به بازار عرضه می کنند.