آلو خشک بخارایی پر فروش ترین آلو خورشتی است که بازار تا به امروز پسندیده است. آلو بخارا که طعم بسیار لذیذی دارد، سالهای زیادی است که به صورت تجاری و بیشتر برای تهیه فراورده های آلو خشک خورشتی تیزابی تولید می شوند. آلو خورشتی لوکس بخارا پس از پوست گیری و ترکیبات تیزاب شده به سرعت خشک می شود و با توجه به رعایت استانداردهای بهداشتی در تولید آن بسیاری از خریداران فقط آلو خشک بخارایی را می پسندند. سالانه بالغ بر صد هزار تن آلو در ایران به خشکبار تبدیل می شود که آلو بخارا اگرچه در حجم تولید در جایگاه نخست نیست، اما در رقم تراکنش های سالانه در حوزه آلو خشک سرآمد است.
منبع: سایت آلو خشک ایران