آلو تیزابی از انواع آلو قابل تهیه می باشد و انواع آلوی زرد را با روش تیزابی می توان خشک کرد و برای غذا و یا خورشت خوشمزه استفاده نمود.
آلوی زرد خوشمزه تیزابی در طعم مناسب و شیرین برای استفاده در خورشت و انواع غذا مناسب می باشد و اگر نوع آلوی استفاده شده و مصرفی برای غذا به درستی انتخاب شود طعم دهی مناسبی در مورد غذای موجود وجود خواهد داشت. کیفیت مطلوب در انواع غذا از کیفیت ترکیب اصلی حاصل می شود و اگر طعم مورد نظر برای استفاده در غذا با استفاده از انواع آلو ایجاد گردد باید در انتخاب نوع مناسب و خوش طعم آلو با کیفیت و طعم مرغوب دقت کرد. انواع آلو زرد و قرمز و یا انواع آلویی که تیزابی شده و تهیه شده اند برای پخت غذای مناسب کاربرد دارد و قیمت انواع آلو برای تهیه غذا می تواند دارای تنوع در طعم های مختلف باشد.
![آلو تیزابی آلو تیزابی](https://www.cherrysell.com/files/editor/images/AradSeo/alou%20khoshk/alou/a50.jpg)
انواع آلوی تیزابی
آلوی تیزابی که با روش هایی موسوم به تیزابی کردن انواع آلو ایجاد می شود در تهیه غذای مناسب و خوش طعم دارای کاربرد می باشد و هر نوعی از آلو برای انواعی از غذا دارای طعم شیرین و ترش هستند و با توجه به ذائقه افراد و انتظاری که از طعم غذاهای مختلف وجود دارد می توان نوع مناسب آلو را برای غذا خریداری کرد.